Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2011

AcidoAmigo's Lowlands 2011 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3 - pagina 4 - pagina 5 - pagina 6


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


121 122
Afijn, het was op zijn zachtst gezegd een merkwaardige voorstelling... E.e.a. is afkomstig van Nepco Studio, onder de naam Artificial Happiness. ALPHA


123 124
Maffe spelletjes bij GreenPeace zoals real-life Pipe Mania (ook wel Pipe Dream), waarbij de te gebruiken stukken pijp uit een snoepautomaat komen (die hier wordt bijgevuld tussen twee spellen door). De lucht wordt grijs en hoewel er op de buienradar niet heel veel te zien is, begint het KNMI met weeralarmen te strooien. Gezien de gebeurtenissen op Pukkelpop reden voor de LL organisatie om een aantal maatregelen te nemen, waaronder het "uitkleden" van enkele hoge decorstukken.


125 126
De Vietnamees. BRAVO. Stond recht tegenover de festivalingang dus als je daar in de rij stond rolden de Bravobassen je tegemoet.


127 128
De SkippyBallenBak, compleet met voorzorg n nazorg :-) De uitgang zat vrij laag dus je moest jezelf echt dr de skippyballen wurmen, waarna een soort bevalling volgde bij de uitgang...


129 130
Guerilla Gardening op Lowlands. Mensen die langs liepen kregen een uitgeholde wortel in hun handen gedrukt...


131 132
...met de vraag of ze mee wilden doen in het Vegaphonisch Orkest :-) Elke wortel had een eigen toonhogte en de dirigent gaf aan wanneer je moest blazen. Na enkele stukken was er ruimte voor wat vrije improvisatie op de wortel. De wortel mocht je na afloop houden :-)


133 134
Nieuw was deze geslepen bol met spiegels. Spiegels doen het altijd goed, vooral als ze vervormen ;-)


135 136
De Vanwege het weeralarm werden zelfs de schoorstenen uitgekleed; dat had ik nog niet eerder gezien. Uiteindelijk werd, zoals de buienradar al voorspelde, het weeralarm weer ingetrokken en viel er niet eens regen. Tentstop. Voordeel van de weerpaniek was dat velen hun tentjes al hadden opgebroken. Wij besloten de gok te wagen en gokten goed, het bleef droog tot maandagmiddag.


137 138
Teruglopend naar het festivalterrein voor de zondagavond kwamen we een lange stroom mensen tegen die hun kampeerspullen naar het depot of naar de auto brachten. Nog een slachtoffer: de uitkijktoren was niet alleen gesloten (om niet meer te openen) maar, net als de schoorstenen, ook gestript.


139 140
Lima, zondag 21:45: CQMD, het laatste bandje op het Lima podium. En wat voor n!
Uitermate swingend Frans bandje dat funkstuff en funky stuff maakte op een ongebruikelijke bezetting, compleet met mondharmonica, sousaphone (!) en een zeer aanstekelijke banjo!


141 142
Merk op dat het podium hier geheel leeg is. Waar is de band? Nou... die is in zijn geheel van het podium geklommen en staat nu midden in het publiek te spelen! En het klonk er geen spat minder om!


143 144
Terug op het podium... Meisje voor mij filmt het geheel.


145 146
Tot grote vreugde van het publiek daalden ze een tweede keer af naar de dansvloer. Hier een kort filmpje (helaas zonder geluid) om een impressie te geven hoe het eraan toeging. Feest! Als het publiek dan door de knieen gaat kan iedereen de bandleden zien. Wat een ontzettend leuk optreden was dit! Geweldige afsluiter qua bandjes... en waar anders dan op het Lima podium? Ben ik even blij dat we niet naar Aphex Twin zijn geweest!


147 148
Dame in trouwjurk... niet helemaal zeker maar ze leek bij een (straat-)theatergezelschap te horen. De op eigen risico gekleide torendelen zijn ondertussen verenigd tot dit gevaarte.


149 150
Indrukwekkend! Laten we eens een 'tasje' koffie halen, dachten wij. In het DE Koffiehuis troffen we tot onze verbazing een dampend feestje aan! Ondanks dat de geluidsinstallatie daar niet helemaal op berekend was was het bij-zon-der gezellig binnen :-) Er werd zelfs gecrowdsurfd terwijl het koffiehuis bijna bezweek onder de dansende massa!
Previous Next

Naar de top van deze pagina