Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2011

AcidoAmigo's Lowlands 2011 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3 - pagina 4 - pagina 5 - pagina 6


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


091 092
Ook in het Vietnamese restaurant Llow Chi Minh City was het feest en werd er massaal op de tafels gedanst :-) Alpha-disco in de Grolsch: DJ's Mad Ed & Arnold


093 094
En zo werd er tot in de kleine uurtjes gefeest in de polder... Zondagochtend. Toen we net door de entree waren barstte er een wolkbreuk los en de enige plek waar je een beetje kon schuilen was bij de bar die bij de entree staat... maar dan wel ónder het blad want al snel bleek dat je aan de bar al het water in je nek kreeg wat van het dak af kwam!


095 096
Hoewel het de enige bui van het hele festival was, was het wel een flinke... Gelukkig duurde het niet lang, na nog geen tien minuten was het weer over.


097 098
Je hebt wel mazzel als je precies op dat moment in een warm bad zit :-) Al ben je wel van anderen afhankelijk voor je vuurtje...


099 100
Het ijskarretje van dit meisje maakte terwijl ze het verplaatste een heel zielig iep-iep-geluid, wat dit plaatje compleet maakte ;-) De zon breekt door en de fanfare komt voorbij - of andersom natuurlijk.


101 102
Gadegeslagen door de dames van de massagetent... ...die dit keer pontifikaal aan het pad stond, wat tot gevolg had dat ze het het hele weekend lekker druk hadden.


103 104
Hoezo: geclaimd? Lima, zondag 13:00: Antwerp Gipsy-Ska Orchestra, eerste bandje van de zondag.


105 106
Een gipsy-ska feestband - compleet met buikdanseres - op zondag om één uur? Op Lowlands kan het en op Lowlands werkt het nog ook! Na dit optreden was iedereen los en wakker. Werkt beter dan T'ai Chi haha :-) Wat mij betreft was Lima opnieuw de plek voor de leuke, verrassende en swingende bandjes.


107 108
Meer mega-pixel-art. Hangmatten.


109 110
Lima, zondag 14:45: Stanley and the Menzo's Het was even leuk maar is in deze vorm niet geschikt voor Lowlands. Met vijf cabaretiers had ik overigens meer humor en minder zang verwacht en ik had wel zin in iets grappigs... Helaas. Die kenden we nog niet: Kaasfondue, toegevoegd aan de toch al zo lange lijst van dingen waar je uit kunt kiezen als je iets wil eten.


111 112
De biechtbuis. Biechten worden opgenomen en later via de verschillende buizen weer afgespeeld. Als je daar gaat luisteren hoor je dus andermans biecht. Hoewel velen het probeerden, had het dus geen zin om in de buizen te gaan praten...


113 114
Er begon net een voorstelling van het Metafysisch Circus. Geen idee wat dat kon inhouden... Nog steeds niet, eigenlijk. Het bleek een uiterst curieuze verzameling van korte toneelstukjes te zijn,...


115 116
...afgewisseld met gedichten. Dit ging over dat als je je ogen half dichtkneep, je alleen nog maar de bewegende gekleurde ballen zag.


117 118
Zeemeermin. Vissen.


119 120
Dansend varken. Toneelstukje over twee circusartiesten met een relatieprobleem wat zo zijn invloed had op hun dagelijks werk.
Previous Next

Naar de top van deze pagina