Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2010

AcidoAmigo's Lowlands 2010 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3 - pagina 4


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


001 002

Jawel! Hij staat er weer! Nog een scheetje beef maar verder klaar voor mijn 15e Lowlands :-) Het is net als vorig jaar vrijdagmiddag rond half drie.

No time to waste: gauw het terrein op.


003 004
De raket is terug? Sort of... Lima, vrijdag 15:00u: Katzenjammer. Leuk! Een viertal Noorse dames dat muzikaal hoogwaardige nummers speelde in uiteenlopende, voornamelijk acoustische stijlen.


005 006
Klonk erg gezellig; een leuke opener van het festival :-)

The Amazing Stirmaster!

Neem plaats in het stoeltje, helm op, veiligheidsbeugel over je schouders, terwijl de presentator je poepnerveus maakt door de boel flink op te zwepen en met het publiek af te tellen tot het moment dat.... er eigenlijk niets gebeurt :-D

Hilariteit alom als blijkt dat je helemaal niet over de kop gaat als het ding eenmaal gaat draaien. Heel knap om van een pure anti-climax zulk vermaak te maken!007 008
Wat is dit nu weer? Een constructie van luchtbedden (sommigen liepen leeg in de loop van het festival haha) waar je een soort worstelpartij kon doen, ingesnoerd in luchtbedden en op een springkussen. Vaag... maar dat deert de gemiddelde Lowlander niet ;-) Nader onderzoek leert dat het een activiteit is van Vifit. Ze hadden ook luchtbeddenopblaasservicepunten (scrabblewoord!) bij de campings.


009 010
De massagetentjes hebben plaats gemaakt voor een heuse massageTENT! De dames waren zeer in hun nopjes met de nieuwe huisvesting, die als niet onbelangrijk voordeel had dat je er rechtop in kunt staan. Ook passen er meer massagetafels in en stond-ie op een perfecte plek aan het pad, bij het Lima-podium. Chapeau! Klepmans.


011 012
Telefoonoplaadcentrum, gemaakt van oude deuren. De Hi-logo's bestonden uit oude telefoons. Nog een bijzonder 'gebouw': de perstent in de vorm van een kerk.


013 014
Chillen in een vat whiskey... Bij de restaurants op Planet Paradise was een fraai ontworpen tent neergezet waaronder je je exotische hapjes kon oppeuzelen.


015 016
Detail van één van de (totem)palen van deze tent. Kijkje in één van de keukens.


017 018
Eten was er weer uit alle windstreken, de keuze was reuze en zoals altijd was de kwaliteit uitstekend. De tijd dat je alleen maar patat en hambo's kon krijgen ligt op Lowlands ver achter ons! Promotieteam van de Juliet theatertent.


019 020
Lowlanders in De Hemelpoort, de verbinding tussen Cape Lowlands en Planet Paradise... ...gefotografeerd via de bekende wapperspiegels die dit keer hier waren opgesteld.


021 022

Ruim 90.000 bezoekers!! ;-)

Tja... Hetzelfde geval als vorig jaar én het jaar daarvoor, maar nu met blauwe sliertjes. Tijd voor iets anders, lijkt me?


023 024
Bar voor mensen met beugel. Daardoor hoog pubergehalte onder het publiek. Verrrrs gejaste pieperrrrrs!


025 026

Piepers voor in de stamppotten - sorry: biologische stamppotten - van Vant Land, het restaurant met de Hollandse Keuken.

Makes you wonder: wat is een stamppot die niet "biologisch" is? Chemisch? Kunstmatig? Ik blijf erbij dat "biologisch" één van de meest misbruikte woorden is van dit moment. Maar dat terzijde.

Hee... die heb ik lang niet gezien! Jammer dat er geen telefoon in zat. Zo eentje met een kiesschijf, waar je kwartjes (wie kent ze nog) in moet gooien!

"Ook telegrammen" staat er op de deur. Nostalgie...027 028
Vant Land. Ongetwijfeld uit te spreken als "Vaaant Laaand". Het was heerlijk weer, knap warm zelfs, en 't was gezellig op het terrein.


029 030
BRAVO  Bravo, vrijdag 17:30: Fat Freddys Drop: Reggae, dub en andere vrij lome klanken. Lekker opstarten, passend bij de temperatuur.
Previous Next

Naar de top van deze pagina