Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2009

AcidoAmigo's Lowlands 2009 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3 - pagina 4


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


031 032
Zeker in de tweede helft kwam ze lekker los. Ze zong goed en huppelde op ongehoord hoge hakken over het podium. Giechelend en met een peukie erbij maakte ze er een gezellige boel van. Dit is tijdens het nummer 'Fuck you'. Als je het niet kent: het is een vrolijk liedje en wordt met een grote smile gezongen. Tijdens het refrein gaan collectief de middelvingertjes omhoog :-) Geslaagd, wat mij betreft :-)


033 034
Mobiel sound system: Vette reggae uit een hele stapel gare oude speakers. Geregeld werd met de stoelen inderdaad een stoelendans gehouden :-)


035 036
Thema van 2009: Shake the Pllanet! Dit is een nieuw en erg fraai en origineel lichteffect. De bollen hangen aan een grote stellage en zijn voorzien van LEDs die alle gewenste kleuren kunnen weergeven. Het geheel is eenvoudig te programmeren en in feite gewoon een matrix, maar dan in 3D.


037 038
Filmpje ter illustratie. Mensen gingen hier 's-avonds op hun rug onder liggen om er helemaal in op te gaan ;-) Lima, vrijdag 21:50: De Amsterdam Klezmer Band! En van mijn persoonlijke faviorieten; ik heb er The Prodigy voor laten schieten (geen spijt!). Dit is Job Chajes, voorman van de band.


039 040
Na twee nummers trok hij de conclusie dat het publiek helemaal geen warming-up nodig had. "Dan gaan we gewoon lekker polka's rammen!" en vanaf dat moment ging het dak eraf :-D Filmpje zonder geluid, maar da's ook niet echt nodig om een indruk te krijgen van de stemming tijdens het optreden van de Amsterdam Klezmer Band. De plaatselijke fauna heeft het opnieuw moeten ontgelden en er zijn meerdere polonaises losgebarsten... Ol! :-)


041 042
Het meetingpointkunstwerk met de schoorstenen op de achtergrond. Intergalactic Postal Service: Hier kon je berichten versturen naar Outer Space :-)


043 044
Hij was er weer: De Silent Disco! Te vinden naast de X-Ray, in een ring van containers. Overdag waren deze containers open en kon je er vanalles kopen en doen. Disco in de Grolsch-tent.


045 046
De Hemelpoort: De verbinding tussen Cape Lowlands en Planet Paradise. India, vrijdagavond, DJ's Melon en daarna Dixon. Dit is een leuke vorm van video-graphics maken, die ik nog niet eerder had gezien. In plaats van filmpjes e.d. te vertonen werden live dingen getekend met behulp van laptops met tablets. Twee heren hadden elk een eigen laptop en hun beelden werden gemixed. De n kon echt prachtig letteren en deed de teksten, de ander zorgde voor de tekeningen. De mogelijkheden zijn zo enorm.


047 048
Zaterdagochtend. Weinig mensen hebben zin in patat... Bij de koffie en de broodjes rondom de Lima tent moest je zijn. Lekker wakker worden in het zonnetje met een bakkie erbij :-)


049 050
Lima, zaterdag 11:00: Tai Chi Bij de massagetentjes werd ook meegedaan :-)


051 052
Put your hands up in the air... ...maar dan anders, zeg maar ;-)


053 054
India, zaterdag 11:30: Nina Kinert. Mooie Zweedse met fraaie liedjes om lekker bij wakker te worden. Het zaalgeluid was goed, dit was aangenaam genieten.


055 056
Vage Gasten hebben de Hemelpoort aangekeeld met de avonturen van... ...Bill...


057 058
...en Mitsy. Een strakke rij voor... ja, wat eigenlijk?


059 060
Een zwaarbewaakt checkpoint 'Dreamyourtopia'... Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat zich binnen deze prikkeldraadomheinding met wachttoren afspeelde.
Previous Next

Naar de top van deze pagina