Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2013

AcidoAmigo's Lowlands 2013 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3 - pagina 4


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


061 062
Tegenover de massagetipi stond de Kop van Putin (wat ik eigenlijk een beetje dubieus vond). Lima, zaterdag 16:25: Ben Zabo uit Mali, en zo klonk het ook.


063 064
Het was duidelijk dat de band het vaker had gedaan: strak en geroutineerd maar wel met plezier. Was leuk, al hadden we het halverwege het optreden ook wel weer een beetje gezien. Blik door het riet op de mensenmassa bij de Alpha en een Greenpeace-zwever.


065 066
Flying high... De in de war geraakte cijfers. Desgewenst kun je er 93075 nog in zien ;-)


067 068
De Beugelbar was groot maar niet erg spectaculair. Plaatje genomen bij Oxfam Novib dat een beeld geeft van hoe de markt van consumentenproducten door slechts een beperkt aantal grote spelers beheerst wordt.


069 070
Love food! Zorg er dan wel voor dat het er niet uit ziet als een abbatoir... Met andere woorden: aan de presentatie kan nog wat verbeterd worden. Wat mij betreft de mooiste tent van Lowlands! Of in ieder geval van Camping 7...


071 072
Lima, zaterdag 20:00: Protoje & the Indiggnation. Lekkere pure reggae :-) Ergens helemaal vooraan tegen het podium aangeplakt stond Nadja... De kartonnen creaties van de Cardboarders veroveren het festivalterrein...


073 074
Een blik in de Hacienda, de opvolger van de Groovetube. Geinig: je kon ook naar boven en daar zat nog een klein barretje.


075 076
Het leuke van hoge punten is dat je er mooie overzichtsfoto's kan maken. De enige echte verandering aan de indeling van het terrein: de voormalige Groovetube en de X-Ray zijn van plaats gewisseld zodat de Bravo en de X-Ray wat verder uit elkaar staan.


077 078
Leuke aankleding van het DJ-hok van de Hacienda. Net als vorig jaar was er een ronde constructie van steigermateriaal met een vuurplaatsje. Werd gebruikt voor voorleessessies maar in de late uurtjes zaten er moppentappende Lowlanders.


079 080
Kartonnen kat. Knutselvreugd. "Mes is au, lijm is au"... 't is maar dat je het weet...


081 082
Kartonnen stad. Tracking System. Met een speciaal polsbandje kon je "inchecken" bij één van de 13 checkpoints op het terrein. Dit werd dan gepubliceerd op Facebook zodat anderen konden zien welk optreden je aan het bezoeken was. Dit was de "centrale".


083 084
Bij de meetingpoint-centrale werd aan karaoke (jawel) gedaan. Ook hier was een bovenverdieping en daarvandaan kon je mooi het publiek bekijken. Restaurant met spokende Lowlanders op de voorgrond.


085 086
Stokjes. Mikado? Het meetingpoint en de entree.


087 088
Penetratie van de Titty Twister met een enorme opblaasbare penis. Jongens, wat een lol! En een RIJ dat er stond!


089 090
Nieuw: veetellers bij de entree. Tourniquetjes die één schaap per keer doorlaten. Tjah... Het wordt er niet sympathieker op, zo. Ik neem overigens aan dat er ook een telsysteem in zit. Dat moet wel reuze interessante data opleveren! Je weet namelijk exact hoeveel mensen er op elk gegeven moment op het terrein zijn én hoe groot de inkomende en uitgaande stromen zijn. Daar kun je veel nuttige info uit halen. Ondanks de leuke data vind ik het toch een no-go.
Previous Next

Naar de top van deze pagina