Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2008

AcidoAmigo's Lowlands 2008 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3 - pagina 4


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


091 092
Na de zooi naar de auto gezeuld te hebben lekker het festivalterrein weer op, al liet het zonnetje het een beetje afweten.


093 094
Het Theetuin-terrein. Koud was het zeker niet, dus werd er lekker gerelaxed bij de Ben & Jerry's Peace, Love & Icecream-bus.


095 096
Dit jaar was er extra aandacht voor het milieu. Onder andere via LTV werden de Lowlanders opgeroepen hun troep toch vooral netjes in de daarvoor bestemde bakken te gooien. Ik heb niet de indruk dat het iets uitgehaald heeft... Een andere zijde van de zuil met plakbandportretten.


097 098
Nog meer tape art ;-) Deze twee heren hadden het bijzonder druk met het op gewichtige wijze langs hun dranghek leiden van de stroom bezoekers.


099 100
Geen Lowlands zonder pannenkoek!! De schoorstenen bij de ingang.


101 102
Nog meer straattheater: in deze met mankracht voortbewogen caravan zat zowaar iemand muziek te maken. Dame, instrument en muziekstandaard pasten er precies in, maar het zal niet makkelijk geweest zijn om 't er allemaal in te krijgen ;-)


103 104
Nieke van de Novib. Lima, zondag 16:00: Police in Dub. Moah.


105 106
Ik had het niet verwacht, maar zelfs op Blowlands gold een rookverbod in de tenten. Als roker ben je echt nergens veilig voor de hetze die aan de gang is. Gelukkig kwam de antirookpolitie niemand op de bon slingeren "vanwege onvoldoende mankracht". Daar zit wat in, want je moet met een flink legertje langs komen wil je dat op Lowlands onder controle krijgen, en gezelliger wordt het er niet op. Desondanks werd het verbod redelijk nageleefd, al werd dat naarmate het festival voderde wel steeds minder ;-) Lachen: Speedy Gonzales op LTV :-)


107 108
Het favoriete hoekje van Jan-Frans bij de Bravo tent: bier, pissen en muziek allemaal binnen handbereik! Zondagavond, tegen zevenen: donkere wolken pakken zich samen...


109 110
Het hele festival was tot nu toe droog verlopen... ...maar om tien over zeven openden de hemelsluizen zich dan toch, en hoe!


111 112
In de Bravo-tent was Tricky aan de gang, maar het geluid was zo gruwelijk slecht dat we de tent uit gevlucht waren. Door de hoosbui werden we echter weer de tent in gedreven, dus hebben we ons maar met andere dingen vermaakt ;-) Het heeft een half uur lang gestortregend, met de vertrouwde Lowlandsmodder als resultaat...


113 114
Niet dat een beetje Lowlander zich daardoor uit het veld laat slaan. Zodra het ophoudt met regenen gaan de activiteiten buiten de tenten gewoon weer verder :-) Bravo, zondag 20:15: Simian Mobile Disco; dat zijn die schimmen in de door de stroboscopen verlichte rook ;-)


115 116
Ook dit was lekker dansbaar, zelfs helemaal achtin de tent. Veel bas! De catering was weer voor een groot deel in handen van La Place, die dat prima doen.


117
Lima, zondag 21:15: Che Sudaka. Nooit van gehoord, maar feest was het wel! Vanwege collectief instortingsgevaar hebben we het niet het hele optreden volgehouden... Ondertussen was het ook gestaag gaan regenen dus hebben we maar de aftocht geblazen, op weg naar een hete douche en ons eigen bedje. Tot volgend jaar!!
Previous Next

Naar de top van deze pagina