Home Up Previous Next Site map


Home > Stuff > Lowlands > 2005

AcidoAmigo's Lowlands 2005 Foto's
pagina 1 - pagina 2 - pagina 3


Klik op een foto voor een afbeelding @ 1280x960


001 002
Laat aangekomen dit jaar (vrijdagmiddag) maar wel mazzel: voor onze neus ging een camping open, op het moment dat Lowlands zowat uit elkaar waaide. Dit bleek camping 7 te zijn, hoewel dat nergens stond aangegeven.
Dus: een grote rush het veld op (soort "Levend Landje-pik") en de vreemde situatie dat iedereen om je heen tegelijkertijd zijn tent aan het opzetten is...
Dat ging niet zomaar, want zoals gezegd stond er een fors pak wind door de enorme bui die uiteindelijk Lowlands op een kilometer na gemist heeft. Terwijl de zeilen op de achtergrond horizontaal staan probeert iedereen z'n tent op te zetten vóórdat de hemelsluizen opengaan. Stress!!


003 004
Heb je vervolgens het kreng eindelijk staan, gaat de wind liggen en breekt de zon door.... Vanaf dat moment heeft Lowlands 2005 niet meer dan wat spatjes gekend en geen regen van betekenis!


005 006
De tenten staan, het feest kan beginnen! Altijd handig, zo'n mobiele bar. Bovendien komt er beter bier uit dan uit die rugzakken.


007 008
Alpha, vrijdag 16:45: Gabriel Rios
Website: Gabriel Rios
Wordt omschreven als "Puerto Ricaanse gitaarmuziek uit Gent". Meteen lekker swingen, ik vond het een prettige opener van 't festival!


009 010
De nieuwe entree van het festivalterrein De wortel was redelijk ondersteboven van de wind die de langstrekkende bui met zich meebracht. Ook de meeste vingers van de handen langs het pad naar Alpha (zie foto 41) waren gesneuveld. Navraag leerde dat voor het herstel geen king-size plakset wordt gebruikt maar een naaimachine...


011 012
Het Grolsch Beugelcafé is zo'n beetje de enige plek op het terrein waar je wat hoger kunt staan om overzichtsfoto's te maken.
Dat blauwige ding in het midden is het American Food restaurant, daar achter staat de GrooveTube. De ingezakte wortel staat daar net links van.
Bravo


013 014
Links India, daarnaast de entree En zie: de wortel staat weer fier omhoog!


015 016
Het Grolsch Beugelcafé vanaf één van de "bovenverdiepingen" Moving Grooves: een mobiele DJ-booth compleet met licht, rook en uitrolbare dansvloer.
Instant-discotheek, waar je maar wil!


017 018
Alsof er een ruimteschip geland is, gaat het dak open en klappen de vleugels uit.
Een tweetakt ruimteschip met een karretje met daarop een generator erachter, dat wel...
Het werkt wél: overal waar het Moving Grooves moederschip landde werd lekker gedanst


019 020


021 022
Bedruk je eigen T-shirt Muziekje erbij...


023 024
...en leuk personeel in de bediening Texelse Boys Playground, vrijdag, 20:00
Dit luistert naar de intrigerende naam
Funkstörung + Pixelpasta
Duitse electronicakunstenaars op audio-visueel gebied zeg maar.


025 026
Lima, vrijdag 21:00 Dan liever dit: New Cool Collective maakt er een gezellig feestje van in de Lima tent.


027 028
Overzicht vanaf de sigarettenshop van Lucky Strike


029 030
Sigarettenmeisje wil niet op de foto... De nieuwe entree ziet er 's-avonds echt geweldig uit. Uit de schoorstenen komt rook en de toppen wisselen van kleur.
De felle lamp die ervoor langs schijnt is er één van drie, aan de randen van Cape Lowlands. Ze fungeren als 'zoeklichten' maar staan ook geregeld gericht op de toren met roterende spiegels, te zien op de foto hierboven.
Previous Next

Naar de top van deze pagina